May

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Zehra YAVUZ tarafında yürütülen, ÇEDES kapsamında, öğrencilerle bir birinden güzel etkinlikler düzenledi. Öğrenciler bu ay merhametli olma ve yardımlaşma konusunda bilgilendirildiler.

May

Okulumuz 3/B sınıfı; Isparta Güzel Sanatlar Lisesi'nin düzenlediği 3. Çocuk Koroları Festivaline katılım sağlamıştır. Öğrenciler, Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Özge ÇAĞLAR yönetiminde bir birinden güzel şarkılar söyleyerek, seyircilerden büyük alkış almışlardır. Öğrencilerin hazırlanmasında emeği olan, Sınıf Öğretmenimiz Öznur EKİNCİ ve Müzik Öğretmeni Özge ÇAĞLAR'a teşekkürlerimizi sunarız.

May

"Trafik ve İlk Yardım Haftası" okulumuz Sınıf Öğretmeni Elif KOCAGÖZ tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı.

May

Okulumuz anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Gülin KÖSE ile birlikte; Isparta Belediyesi'nin Meydan AVM'de düzenlediği "23 Nisan Çocuk Şenliği'ne" katıldılar.

Nis

Okulumuz 1. ve 2. sınıf öğrencileri, Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği kitap fuarına katıldılar. Fuarda stantları gezen öğrencilerin mutlulukları görülmeğe değerdi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda öğrenci ve velilerin katılımıyla coşkuyla kutlandı. Yüz boyama ve pamuk şeker ikrami için, Dere Mahallesi Muhtarı Şakir TAŞÇEKEN'e teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

Okulumuz Sınıf Öğretmenimiz Zehra YAVUZ tarafından, "Değerler Kulübü" öğrencileriyle okulumuzda çeşitli etkinlikler gerçekleştirmiştir. Etkinliklere destek veren öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. ÇEDES etkinlikleri 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sonuna kadar devam edecektir.

Nis

Okulumuz öğrencileri Çünür Mahallesinde bulunan Trafik Eğitim Parkında, trafikle ilgili kuralları uygulmalı olarak öğrendiler.

Mrt

Türk Hava Kurumu Fitre-Zekat ve Bağış Zarfları okumuzda oluşturulan komisyonca açılmıştır. Toplanan 1.481,50TL Türk Hava Kurumuna iletilmek üzere Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Yardımı yapan öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Isparta İl Sağlık Müdürlüğü Ağız ve Diş Sağlığı Birimi tarafından 30/03/2023 tarihinde okulumuz öğrencilerine; Diş Tabipleri tarafından Koruyucu Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi verilmiştir.

Mrt

Okulumuzdaki tüm sınıflar 27/03/2023 tarihin Isparta Meydan AVM bulunan çocuk tiyatrosunu izlediler.

Mrt

Şanlı tarihimizin en önemli günlerinden birisi olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü; okulumuz 1-B ve 3-B sınıflarının yaptıkları etkinliklerce gerçekleşti. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale’yi geçilmez kılan tüm kahramanlarımızı saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Programda 1/A  ve 2/B sınıflarının gösterileri görülmeye değerdi.

Mrt

Rehberlik Araştırma Merkezi, Rehber Öğretmeni Ahmet DİLMAÇÜNAL tarfından okulumuz 4. sınıf öğrenci ve velilerine yönelik ''Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi" düzenlendi. Eğitim sonunda veliler ve öğrenciler sunumdan çok mennun olduklarını belirttiler.

Mrt

Rehberlik Araştırma Merkezi, Rehber Öğretmeni Ahmet DİLMAÇÜNAL tarfından okulumuz velilerine yönelik ''Deprem Psikososyal Destek Semineri" düzenlendi. Ayrıca okulumuz öğretmenlerine de, Rehberlik Araştırma Merkezi Rehber Öğretmeni Gürhan DANACI tarafından uzaktan ''Deprem Psikososyal Destek Semineri" verildi.