Nis

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılından itibaren kademeli olarak (1. sınıflardan başlayarak) okul formamız velilerimizin isteği doğrultusunda; Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Öğretmenler Kurulu kararı ile değiştirilmiştir. Okul formamıza ait görselleri okulumuzdan görebilirsiniz.

Okul formamız ile ilgili ayrıntılı bilgileri okulumuza gelerek öğrenebilirsiniz.

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

AMAÇ:  "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı aşağıda belirtilen gündem maddeleri gereği 25/10/2023 saat 15:00´de okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır. Velilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Şbt

Öğrencilerin derse giriş ve çıkış saatleri değişmiştir. Bu çizelge 23/10/2023 Pazartesi itibariyle uygulanacaktır.

Ekm

Haz

2023-2023 Eğitim Öğretim Yılında Okul Öncesi ve 1. Sınıfa kayıt yaptıracak öğrenciler için kayıtlarımız Ağustos ayı içerisinde yapılacaktır.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Öncesi Öğretmenlerimiz; Gülin KÖSE ve Ziynet ES

1. Sınıf Mehmet YAVUZ ve İbrahim KATRANCI

May

Konu ile ilgili detaylı içeriğe sağlık bakanlığının https://hsgm.saglik.gov.tr/tr/ruh-sagligi-yayinlarimiz.html adresinden ulaşabilirsiniz.

Nis

Kan bağışı bekleyen hastaların mağduriyet yaşamaması için tüm velilerimizi kan bağışı yapmaya davet ediyoruz.

Şbt

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başlatmış olduğu kampanyaya siz değerli velilerimizin ve komşularınızın desteklerini bekliyoruz. Gün birlik olma günüdür. Kampanyaya desktek ol.

Ara

27.12.2022 30.12.2022 tarihleri arasında Hediye Un Fabrikası İlkokulu Fen ve Teknoloji Laboratuvarında gerçekleştirilecek olan Zeka Oyunları Projesi Hediye Un Fabrikası İlkokulu öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilecektir. Turnuva; Mangala, Koridor, Pentogo ve Reverse oyunlarından oluşacaktır. Katılımcı sporculara başarılar dileriz.

Nis

YEŞİLAY'IN SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK YARIŞMASI SON BAŞVURU TARİHİ 30 NİSAN'A UZATILDI

Yeşilay'ın düzenlediği Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması'nın son başvuru tarihi 30 Nisan'a

ertelendi. T.C. Millî Eğitim Bakanlığı desteğiyle 11'inci kez düzenlenen yarışma, "Bağımlılık"

temasıyla edebi ve görsel kategori olarak 2 ana dalda gerçekleşiyor.